Σάββατο, Μάιος 18, 2024

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η επιχείρησή μας ΜΕΚΕΤ, ιδρύθηκε το 2013 και δραστηριοποιείται στην εμπορία επίπλων γραφείου, παιδικών και οικιακών επίπλων, οργάνωση επαγγελματικών και αποθηκευτικών χώρων.

Η εταιρεία διαθέτει πείρα και τεχνογνωσία 28 ετών. Η ίδρυσή της προέκυψε από την αναγκαιότητα δημιουργίας ενός συγκροτημένου σχήματος, εξειδικευμένου και επικεντρωμένου στον τομέα επίπλων, με σκοπό να προσφέρει προϊόντα και λύσεις, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις των πελατών της.

Η εταιρεία εμπορεύεται έπιπλα γραφείου, είτε διευθυντικά είτε υπαλληλικά, παρέχοντας στον πελάτη πληθώρα επιλογής μέσα από την μεγάλη ποικιλία που διαθέτουμε, ικονοποιώντας τις απαιτήσεις του. Επίσης μπορείτε να δείτε καθίσματα υψηλής αισθητικής και ποιότητας για όλες τις κατηγορίες (διευθυντικά, εργασιακά, παιδικά, executive, πολλαπλών χρήσεων), καλύπτοντας τις προσωπικές απαιτήσεις κάθε πελάτη μας.

Στόχος της εταιρείας είναι η πλήρη κάλυψη των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή για έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, παρέχοντας υπηρεσίες επιπέδου μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Πολιτική της εταιρείας είναι η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η ανανέωση των προϊόντων ώστε να παρέχονται λύσεις λειτουργικές και σύγχρονες, διατηρώντας πάντα τα υψηλά στάνταρντ ποιότητας, δημιουργώντας παράλληλα ένα ισχυρό όνομα που είναι συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας.